Rolo zavese in gubani rolo

Rolo zavese iz naše ponudbe različnih vrst

rolo zavese

Gubani rolo spada med rolo zavese. Gre za dvižno potezno zaveso na posebnem vodilu, ki se z mehanizmom na poteg guba od spodaj navzgor. Tkanine izberemo po želji, guba, ki jo sistem naredi pa daje zelo topel in domač videz. Gubani rolo in rolo zavese so primerne tudi za okna, ki so veliko v uporabi odpiranja,  gubani rolo je primeren  za prostore v katerih preko dneva ali ob večerih želite zastor.

Rolo zavese in gubani rolo se lahko montira stropno ali stensko, je pa tudi opcija, ki nam je v pomoč ob pomanjkanju prostora, in sicer fiksiranje vodila kar direktno na okno, kar pa ne moti ali otežuje uporabo ali odpiranja okna. Gubani rolo je tudi odlična izbira za dekoracijo prostorov, saj je lahko spuščen v strogo ravno linijo ali naguban do želene višine, te rahle valovite gube pa dodajo mehkobo prostoru. Rolo zavese so izjemno pogosto uporabljene, kar priča o njihovi kakovosti in praktičnosti same uporabe.

Vzdrževanje in pranje gubanih rolojev je postalo zelo enostavno, ni nepotrebnega napeljevanja vrvic, po opravljenem pranju, saj se sistem opere v celoti, pri opravljeni montaži pa vam postopek tudi razložimo in ponazorimo.

Gubani rolo je izjemno lep dekorativni dodatek vsakega doma, njegova praktičnost pa pripomore k temu, da se tolikšno število ljudi odloči zanj. Rolo zavese, ki so danes dostopne na trgu se dobijo v več različnih vrstah. V kolikor imate kakšne posebne želje oz. zahteve, nas lahko vedno kontaktirate in poizkušali vam bomo odgovoriti na vsa vaša vprašanja in vam pomagati, da najdete produkt, ki bo zadovoljil vaše potrebe.

Za vsa morebitna vprašanja ali naročila nas kontaktirajte na tej POVEZAVI.