Moderne zavese

Kvalitetne moderne zavese

Ob besedi moderne zavese si lahko vsak posameznik predstavlja drugačno vrsto zaves. Vendar večina pomisli prav na tiste lepe dolge trakove ali gubane roloje, ki so danes tako popularni. Izbira zaves je odločitev vsakega posameznika, odvisna je od prostora in želje kupcev. Sam prostor ima pri izbiri zavese velik vpliv, saj moramo izbrati zaveso, ki se kar najbolje prilagaja vsakemu prostoru.

Panelne zavese ne služijo le dekoraciji prostora, z njimi si lahko pomagamo tudi pri pregradnji prostorov. Dom naredijo zelo moderen in svetel, saj lahko trakove poljubno obračamo in tako spustimo svetlobo v prostor. Ta vrsta moderne zavese je primerna predvsem za prostore, ki imajo velika okna. Izbiramo lahko enobarvne ali vzorčaste trakove. Zavese so narejene iz trakov, ki jih pritrdimo na karnise, rečemo jim tirnične karnise, saj omogočijo premikanje v levo in desno. Na posamezne trakove pritrdijo tudi utež, da je zavesa povsem ravna.

moderne zaveseOmenili smo, da med moderne zavese uvrščamo tudi gubane roloje. Ta vrsta zavese je primerna za posamezna okna, ki so v vsakodnevni uporabi. Mehanizem, vgrajen v samo zaveso, služi za enostavno pomikanje zavese gor in dol. Uporaba je zelo enostavna, saj nam ne vzame veliko časa poleg tega pa je tudi zelo funkcionalna, saj je celoten mehanizem pritrjen tako, da ne povzroča težav pri odpiranju samega okna. Izbiramo lahko med različnimi barvami in vzorci.

V naši trgovini boste našli tako klasične kot tudi moderne zavese. Pri izboru vam bomo pomagali in svetovali, tako da se boste odločili za zaveso, ki se bo kar najbolje prilagajala vašemu domu, saj želimo, da bo vaš dom prijeten za bivanje vi pa se boste v njem počutili kar se da lepo. Pri izbiri bomo upoštevali vsako vašo željo in idejo, saj želimo da boste s produktom zadovoljni.

V kolikor bi radi pri nas naročili moderne zavese, nas lahko kadarkoli kontaktirate na tej povezavi. Z veseljem vam bomo priskočili na pomoč in odgovorili na vsa vaša vprašanja.