Karnise

Kakovostne karnise za zavese

V našem programu imamo različne karnise za zavese. Na voljo so aluminijaste in panelne karnise, prav tako pa v našem podjetju izdelujemo karnise po naročilu. Če se boste odločili za izdelavo po naročilu, lahko stopite v kontakt z nami, saj vam bomo z veseljem priskočili na pomoč pri sprejemanju vaše odločitve.

Aluminijaste karnise, ki jih lahko dobite v našem programu, vam s svojo lahkotnostjo in drsnostjo omogočajo različne sisteme pritrditve, prav tako pa jih lahko brez težav prilagodimo namenu in rabi zaves. Takšne karnise za zavese so najbolj primerne za klasične zavese in sicer v 1-tirni oziroma 2-tirni izvedbi, lahko pa se uporabljajo tudi za dekorativne zavese.

karnisePonujamo vam več vrst in sicer lahko izbirate med različnimi barvami, debelinami, oblikami zaključkov, drsnikov in številu nosilcev. Karnise za zavese, ki so narejene iz kvalitetnega in obstojnega aluminija, vam bodo omogočile dolgoletno uporabo brez skrbi, da bi jih bilo potrebno kaj kmalu zamenjati.

V kolikor imate panelne zavese, vam bodo prišle veliko bolj prav panelne karnise. Sestavljajo jih uteži, aluminijasti tir, transportne plošče in potezne palice. Lahko izbirate med različnim številom tirov same karnise in sicer od 2 pa do 5. Izbira je odvisna od lastnosti oken in vrat, število transportnih plošč, na katere so pripete panelne zavese, pa je lahko večje. Montaža je mogoča v strop ali steno.

V kolikor bi radi stopili v kontakt z nami in oddali naročilo, nas lahko kontaktirate na tej povezavi. Z veseljem bomo odgovorili na vsa vaša vprašanja in vam pomagali opraviti kakovosten nakup.