Program za gostince

Ali iščete širok program za gostince?

program za gostince

V našem podjetju imamo širok program za hotele in gostince – tekstil za razkošno udobje in idiličen ambient… Program za gostince sestavljajo različni elementi, ki vam bodo prišli prav za okrasitev prostora v stilu vaše restavracije.

Poskrbite, da bo vašim gostom pri vas udobno, da se bodo počutili sproščeno in domače. Pomagamo vam pri izboru tekstila za najrazličnejše namene, ki bo vašim gostom pričaral prijetno vzdušje.

Spodaj si lahko ogledate nekaj primerov iz našega programa, vedno pa smo vam na voljo za pripravo individualnih tekstilov, ki bodo urejeni v stilu z vašo celostno grafično podobo oz. barvami, ki jih vaše gostišče uporablja. Naš program za gostince je zelo širok, zato verjamemo, da boste pri nas našli to kar iščete.

V kolikor vam je naš program všeč in bi radi stopili v kontakt z nami glede oddaje naročila ali za pridobitev odgovorov na dodatna vprašanja, smo vam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč.

V stik z nami lahko stopite z uporabo kontaktnega obrazca na tej strani, do katerega lahko dostopate tukaj. Naš program za gostince redno spreminjamo in posodabljamo, saj se trudimo, da strankam vedno dostavimo le najboljše.

V kolikor imate kakšne posebne želje, se obrnite na nas, saj bomo vedno poizkušali poiskati ustrezne rešitve. Zaupa nam veliko podjetij, kateri so bili z našimi produkti izredno zadovoljni, zato verjamemo, da lahko pomagamo tudi vam.