Plise senčila

Kakovostna plise senčila

Plise senčila so senčila narejena iz dveh alu profilov, vmes pa je vpeta tkanina v obliki harmonike. Plise senčilo je možno pomikati v eno ali obe smeri, pritrdi pa se lahko direktno na okensko krilo v zasteklitveno letvico, tako da se prilagodi skoraj vsaki obliki oken (trapez, trikot, polkrog, …).

Na voljo je več vrst enobarvnih ali vzorčastih tkanin primernih za plise senčila. So odlična rešitev, ko želimo zasenčiti prostor. V ponudbi imamo prepustne, polprepustne in tudi neprepustne tkanine za svetlobo. Plise senčila so primerna tako za dom kot tudi za poslovne prostore. Prednost plise senčil je enostavna montaža, ter možnosti vgrajevanja v odprtine nepravilnih oblik.

plise senčilaNekateri ljudje se za plise senčila odločajo zato, ker dajo prostoru nek poseben izgled, saj predstavljajo lep dekorativni dodatek. V kolikor jih potrebujete za prostore v katerih potrebujete popolno zatemnitev, bodo plise senčila, ki so narejena iz popolnoma neprepustne tkanine najbolj primerna za vas.

Lahko jih uporabljate v različnih prostorih in na oknih oz. vratih različnih dimenzij. Nudimo tudi izdelavo po naročilu, zato v primeru, da imate kakšne posebne zahteve oz. želje, nas prosimo kontaktirajte, da skupaj najdemo rešitev, ko bo za vas najbolj primerna. V primeru, da bi radi stopili v kontakt z nami, lahko to naredite na tej POVEZAVI.